måndag 26 oktober 2009

3l Mojito, Cirkus och fint besök.

Jag är så nöjd, så fruktansvärt nöjd. I fredags utökades styrkan på kontoret av 8 peppade people från 3. Deras ankomst firades självklart, som Annika säger, televinken style med skumpa! På kvällen avnjöts en traditionell meze (som tapas fast med grekiska specialiteér) på 29 smårätter innan det blev en välförtjänt sväng till bargatan.

I söndags fick vi fint besök hit på cypern. Mamma, min bror Mattias, hans dotter Joline och hans tjej Anna kom och kommer att vara här tills på söndag, Med sig hade de lakrits och två marabo choklaskakor med smak av apelsinkrokant, hårspray, ansiktsrengöring och, det bästa av allt, Dan Browns nya bok. lovely.

Igår var vi på cirkus. Efter att han läst ett programblad där det stod att det skulle vara allt från vilda lejon till hästar så var vi riktigt taggade. Två timmar senare och 20 euro fattigare, efter att ha sett ynka tre hästar och clowner som inte direkt var något att hurra över var ingen direkt jättenöjd. Trots det tycker jag att det var bra mycket bättre än Sveriges cirkusar. Kanske hade det med den där 3 liters mojiton vi delade på fyra personer och fick i oss på en kvart innan vi kom till cirkusen? ...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar