söndag 6 september 2009

Last night on town.

Igår vandrade vi ner på Que Pasa, en spansk krog där det serverades tapas och lite annan a la carte. Simone, pappas sambos systers dotter, jobbar där så vi tyckte att det var ett ypperligt tillfälle att äta gott och ändå spana på hur hon skötte sig. Det blev iallafall succé.

Vi hamnade senare på PC, en billig studentkrog där det kändes inne att vara brat eller synthare, och spriten var billig som alltid på studentkrogar. Vi slog nog rekordet i flest glas (fulla glas) cider på bordet, vi var nog uppe i 12-15 som mest, men vad gör man om man inte vill betala det dubbla efter 23.00?

Eftersom vi är turister i storstan kände vi att vi inte kunde spendera hela kvällen på PC, vi måste ju se stan! Det slutade i att vi mötte upp Simone och gick till trädgårn och jag säger bara - klockrent. Missade bussen hem gjorde vi också vilket resulterade i en promenad till brunnsparken och en sväng på spårvagnen. Den resan var en klass för sig, och då menar jag inte på något positivt sätt. Kortfattat - vi hittade en dam som fått i sig för mkt sprit (droger?) och var totaldeckad. dregglade om en sankt bernhard och var okontaktbar. I sällskap med en man och hans brud fick vi av henne från spårvagnen och en stund senare vaknade hon och blev så pigg så att man nästan funderar om hon drev med oss... Damen i fråga hade även lyckats hoppa på fel spårvagn och var en timme åt fel håll. Nej, vi gjorde en god gärning och allt man fick tillbaka var en otrevlig blick, bra bruden.

Väl hemma var vi 05.05 och ja - det var en bra kväll.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar