torsdag 13 maj 2010

Hahahahaha

söndag 4 april 2010

Home sweet home..

Ibland ångrar jag att jag flyttade hemifrån, men å andra sidan är det så skönt att komma hem till mamma och bli ompysslad. Jag har spenderat kvällen här och ska även sova hemma för första gången sedan jag flyttade.

Jag har fått massage och har precis krupit ner i en renbäddad säng (med sötaste sängkläderna, se bild) i mitt gamla rum, och jag känner mig så hemma. Jag längtar tills jag känner likadant i lägenheten.

måndag 29 mars 2010

Tattuering? should I?

Jag har länge velat tattuera mig, en textrad, men inte riktigt vågat. Två alternativ har jag, antingen skriver jag "Some say love" eller " Everywhere I go, there you will be". Båda texterna betyder något för mig, de är riktad till mina syskon och mamma + pappa, därför tror jag inte att jag heller kommer att ångra mig. Placeringen ser ni nedan. Så vad tror ni? VIlket typsnitt?





söndag 21 mars 2010

Grattis bror och Anna till lilltösen!


onsdag 17 mars 2010

NOTHING LAST FOREVER , SO LIVE IT UP, DRINK IT DOWN, LAUGHT IT OFF, AVOID THE BULLSHITS, TAKE CHANCES, NEVER HAVE REGRETS BECAUSE AT ONE POINT EVERYTHING YOU DID WAS EXACTLY WHAT YOU WANTED TO DO..

tisdag 16 mars 2010

Idag fyller bääste Friday bolaget!

Grattis grattis grattis! Du är så jävla BÄST.

torsdag 11 mars 2010

Tempo tempo tempo, det händer saker hela tiden, jag hinner inte riktigt med. I like it.

Igår fick jag hem den nya kombi kylen/frysen. Riktigt fin var den, det positiva i allt är att jag nu slipper ha enbart ett frysfack, jag får en "normalstor halvfrys". En ny spegeldörr till överskåpet i badrummet är också beställd och skulle komma inom en vecka eller två. Den nya laddaren till macen har också kommit. Allt har löst sig.

Annars då? Jofan, livet leker fööööör....

JAG HAR FÅTT NYTT JOBB!

Är det inte underbart? Comhem, here i come. Börjar den 19e april. Ikväll är jag och Annika bjuden på trerättersmiddag hos en kockkompis, det är alltid trevligt. Imorgon är det fredag, veckan har gått så fort.

Jag har lärt känna lite nytt folk senaste två veckorna, känns så roligt. Jag har blivit tajt med bäste melander systrarna också, de är underbara. loooove yooou guuys. Dessvärre har jag också fått lära att det inte går att lita på vissa personer, men jag är nästan bara glad för det, nu vet jag hur det ligger till. De personerna är inte värda att få vara mig nära in på skinnet.

onsdag 3 mars 2010

Sov gott älskade gammelmormor.

fredag 26 februari 2010

torsdag 25 februari 2010

Jaa... Jag fyller snart 20... give me!




söndag 21 februari 2010

KUL.

Varför vill ingenting fungera för mig? Jag börjar tro att det inte är meningen att jag ska bo i den här lägenheten.

Vaarföör deeet?? undrar säker ni.

Jo det ska jag berätta. Ni läste ju i förra inlägget om spegeln? ja, rooligt. Nu gick jag ut i köket och öppnade kylen, tog fram mjölken som inte var kall. Nehepp tänkte jag och öppnade frysen och möts av att ALLT är tinat. ALLT. kycklingen, wooken, matlådorna...

Så nu under den senaste 1,5 timmer så har jag hunnit med att vakna på stålande humör, irriterad som övergick till att jag blev förbannad och sedan ledsen. undra hur resten av dagen komer se ut...

Ja, men idag ska jag alltså laga ungeför 75 matlådor. kul söndags nöje.

torsdag 18 februari 2010

Spöken överallt.

Kan man bli annat än på superbra (läs, asjävla dåligt) humör när man möts av detta när man klivet in i badrummet? En av spegeldörrarna har lossnat och störtat mot sitt bittra slut i golvet och ligger där krossad, förstörd, i tusen bitar.

Inatt har jag sovit väldigt dåligt. Det här hända 04.38 för att vara exakt. Efter det såg jag skuggor överallt. spöken.

Tur att man bor i en rätt nice bostadsrättsförening. Var fler som hade haft sama problem så dom kommer stå för det. Det gillar vi!

onsdag 17 februari 2010

En vän och poet sade en gång till mig;

du måste våga misslyckas, för att till slut lyckas.


I DO MISS YOU GUYS! cypern, cypern, cypern.

måndag 15 februari 2010

Jag har helt glömt bort att berätta en sak för er!

På fredag ska jag på arbetsintervju! Håll tummarna för mig!